Κορμός Νoissete με 3 Υλικά, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

  • 500 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
  • 400 γρ. NUCREMA
  • 250 γρ. φουντούκια

 

Δείτε το VIDEO : https://youtu.be/gnPc7yf2I-g

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα.

Αφού λιώσει, την αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και μέσα προσθέτουμε και την πράλινα.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποίηθει το μείγμα.
Αμέσως μετά, αδειάζουμε μέσα και τα φουντούκια.
Ανακατεύουμε μία τελευταία φορά με την μαρίζ και αδειάζουμε το μείγμα σε μακρόστενη φόρμα κέικ, που πριν έχουμε στρώσει με μεμβράνη.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.

 

https://dimitriosmakriniotis.gr/recipe-items/kormos-noissete-me-3-ylika/#

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *