Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό)(VIDEO), από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!







Συστατικά
- 250 γρ. βούτυρο Ήπειρος 50-50(θερμοκρασία δωματίου)
- 100 γρ. γάλα
- 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 5 κ.σ. κακάο
- 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1 πκτ πτί-μπέρ
- 1 βανίλια
- Για το πασπάλισμα:
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Οδηγίες
- Βγάζουμε το βούτυρο Ήπειρος απο το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα, μόλις είναι ένα ομοιογενές μείγμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Σε μια φόρμα του κέικ μακρόστενη και ντυμένη με μεμβράνη ρίχνουμε το μείγμα μας, πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο και κλείνουμε με την μεμβράνη που προεξέχει.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ και κόβουμε σε φέτες.
- Έτοιμε σε : 10 Λεπτά











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κορμός Μωσαϊκό με Φουντούκια, από την Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Τούρτα μωσαϊκό καλυμμένη με γκανάς σοκολάτας (Video), από το sintayes.gr!
Κορμός Red Velvet με γέμιση τυρί κρέμα, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Σαλάμι σοκολάτας vegan χωρίς ζάχαρη (super food), από το argiro.gr!
Σοκολατένιος κορμός ψυγείου, από το sintayes.gr!
Σοκολατένιος κορμός, Μωσαϊκό, από την Νανά Σαββατιανού και το cookeatup.com!
Αφήστε μια απάντηση