Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό)(VIDEO), από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Συστατικά

  • 250 γρ. βούτυρο Ήπειρος 50-50(θερμοκρασία δωματίου)
  • 100 γρ. γάλα
  • 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 5 κ.σ. κακάο
  • 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
  • 1 πκτ πτί-μπέρ
  • 1 βανίλια
  • Για το πασπάλισμα:
  • 1 κ.σ. ινδοκάρυδο

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Οδηγίες

  1. Βγάζουμε το βούτυρο Ήπειρος απο το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα, μόλις είναι ένα ομοιογενές μείγμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
  2. Σε μια φόρμα του κέικ μακρόστενη και ντυμένη με μεμβράνη ρίχνουμε το μείγμα μας, πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο και κλείνουμε με την μεμβράνη που προεξέχει.
  3. Παγώνουμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ και κόβουμε σε φέτες.

 

http://petros-syrigos.com/recipe-items/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C/


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *