Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό)(VIDEO), από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!







Συστατικά
- 250 γρ. βούτυρο Ήπειρος 50-50(θερμοκρασία δωματίου)
- 100 γρ. γάλα
- 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 5 κ.σ. κακάο
- 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1 πκτ πτί-μπέρ
- 1 βανίλια
- Για το πασπάλισμα:
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
Οδηγίες
- Βγάζουμε το βούτυρο Ήπειρος απο το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα, μόλις είναι ένα ομοιογενές μείγμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Σε μια φόρμα του κέικ μακρόστενη και ντυμένη με μεμβράνη ρίχνουμε το μείγμα μας, πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο και κλείνουμε με την μεμβράνη που προεξέχει.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ και κόβουμε σε φέτες.
- Έτοιμε σε : 10 Λεπτά






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κορμός 4 υλικών, από την Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Παγωμένος κορμός (σεμιφρέντο) με σοκολάτα και φιστίκια Αιγίνης, από το sintayes.gr!
Κορμός Παγωτό, από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodstastes.gr!
Μωσαϊκό γρήγορο και extra light, από τον Δημήτρη Φωτόπουλο και την isodiet!
Μωσαϊκό ψυγείου με γιαούρτι, από την Μυρσίνη Λαμπράκη και το mirsini.gr!
Εύκολο μπισκοτένιο Swiss Roll χωρίς ψήσιμο (Video), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoo...
Αφήστε μια απάντηση