Παγωτό μερέντα, από το icookgreek.com!
Υλικά συνταγής
- 250 γρ. μερέντα, νουτέλα ή σπιτική πραλίνα σοκολάτας
- 2 συσκευασίες γάλα εβαπορέ παγωμένες
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 βανίλια
- τρούφα σοκολάτας ή τριμμένη σοκολάτα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
- Χτυπάτε στο μίξερ τα γάλατα να αφρατέψουν, προσθέτετε το ζαχαρούχο και συνεχίζετε το ανακάτεμα για 1′. Ρίχνετε τη μερέντα και τη βανίλια κι ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ρίχνετε το μείγμα σε παγωμένο μεταλλικό μπολ, και το βάζετε στην κατάψυξη. Φροντίζετε να ανακατεύετε το παγωτό περίπου ανα 1-1 1/2 ώρα.
- Σερβίρετε με τρούφα ή τριμμένη σοκολάτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Στιγμιαίο παγωτό μπανάνα με κακάο και flakes ION Patisserie Cover Cream, από τον Μιχάλη Σαράβα και τ...
Νηστίσιμο παγωτό βανίλια, από το ola-nistisima.gr!
Σπιτική πραλίνα φουντουκιού από την Ελευθερία Μπουτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L" .
Παγωτό κανέλα, από το icookgreek.com!
Παγωτό φιστίκι( Video), από τον Γιώργο Τσούλη!
Σπιτική «μερέντα» με κουβερτούρα, από το icookgreek.com!
Αφήστε μια απάντηση