Παγωτό μερέντα, από το icookgreek.com!
Υλικά συνταγής
- 250 γρ. μερέντα, νουτέλα ή σπιτική πραλίνα σοκολάτας
- 2 συσκευασίες γάλα εβαπορέ παγωμένες
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 βανίλια
- τρούφα σοκολάτας ή τριμμένη σοκολάτα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
- Χτυπάτε στο μίξερ τα γάλατα να αφρατέψουν, προσθέτετε το ζαχαρούχο και συνεχίζετε το ανακάτεμα για 1′. Ρίχνετε τη μερέντα και τη βανίλια κι ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ρίχνετε το μείγμα σε παγωμένο μεταλλικό μπολ, και το βάζετε στην κατάψυξη. Φροντίζετε να ανακατεύετε το παγωτό περίπου ανα 1-1 1/2 ώρα.
- Σερβίρετε με τρούφα ή τριμμένη σοκολάτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Παγωτογλυκό από το Cookoo.gr !
Παγωτό μπανάνα + φυστικοβούτυρο, μόνο ΜΕ 2 ΥΛΙΚΑ (video) , από το "The Eaters.gr!
Παγωτό με γεύση καραμέλα, εύκολο χωρίς παγωτομηχανή, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
"Το παγωτό που αδυνατίζει! Δες πώς θα φτιάξεις τέλειο υγιεινό παγωτό χωρίς ζάχαρη", από το limeandli...
Παγωτό βανίλια με σιρόπι σοκολάτας με στέβια και θερμιδική ανάλυση και σχόλια από την "Nutrimed" !.
Παγωτό γιαούρτι από την Ιωάννα Σταμούλου και το "Sweetly"!
Αφήστε μια απάντηση