Παγωτό μερέντα, από το icookgreek.com!







Υλικά συνταγής
- 250 γρ. μερέντα, νουτέλα ή σπιτική πραλίνα σοκολάτας
- 2 συσκευασίες γάλα εβαπορέ παγωμένες
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1 βανίλια
- τρούφα σοκολάτας ή τριμμένη σοκολάτα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
- Χτυπάτε στο μίξερ τα γάλατα να αφρατέψουν, προσθέτετε το ζαχαρούχο και συνεχίζετε το ανακάτεμα για 1′. Ρίχνετε τη μερέντα και τη βανίλια κι ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ρίχνετε το μείγμα σε παγωμένο μεταλλικό μπολ, και το βάζετε στην κατάψυξη. Φροντίζετε να ανακατεύετε το παγωτό περίπου ανα 1-1 1/2 ώρα.
- Σερβίρετε με τρούφα ή τριμμένη σοκολάτα.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Εύκολη σπιτική μερέντα με πραγματικά φουντούκια, χωρίς ζάχαρη, από το "Η τροφή μας το φάρμακό μας"!
Exotic ice cream. Εξωτικό παγωτό από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις "Συνταγές Πάνος" !
Στιγμιαίο παγωτό μπανάνα με κακάο και flakes ION Patisserie Cover Cream, από τον Μιχάλη Σαράβα και τ...
Παγωτό κεράσι, από το icookgreek.com!
Παγωτό σοκολάτα από το Cookbox !
Παγωτό κανέλα, από το icookgreek.com!
Αφήστε μια απάντηση