Προετοιμασία:15 min
Νόστιμο, πανεύκολο σπιτικό παγωτό με Oreo cookies που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 κουτί φυτική κρέμα
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 300γρ. γάλα εβαπορέ
- 3 πακέτα μπισκότα Oreo double
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
- Βάζουμε τη φυτική κρέμα, το ζαχαρούχο και το εβαπορέ γάλα για 1 ώρα στην κατάψυξη να παγώσουν. Βάζουμε και τον κάδο του μίξερ στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.
- Αφαιρούμε τη γέμιση από τα Oreo Double σε ένα μπολάκι και το βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων να λιώσει και να γίνει κρέμα.
- Βάζουμε τα μπισκότα σε ένα σακουλάκι και τα σπάμε με ένα βαρύ αντικείμενο.
- Βάζουμε τη φυτική κρέμα στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσθέτουμε το εκχύλισμα βανίλιας, τη λιωμένη γέμιση, τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε τον κάδο του μίξερ στην κατάψυξη και μετά από 1 ώρα το βγάζουμε και ανακατεύουμε πάλι για λίγο με το μίξερ, ώστε να αφρατέψει.
- Μεταφέρουμε το μίγμα μας σε μπολ σερβιρίσματος που θέλουμε και βάζουμε ξανά το παγωτό στην κατάψυξη για όλο το βράδυ.
- Σερβίρουμε σε χωνάκι, σε μπάλες ή ακόμα και σε σαντουιτσάκια.
Αφήστε μια απάντηση