Fudge με ION Patisserie Κουβερτούρα κλασική, μόνο ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Εύκολο, γρήγορο και αγαπημένο!

Συστατικά
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 50 γρ. βούτυρο αγελάδος
Μέθοδος
  • Σε ένα μπεν μαρί βάζουμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σε ένα πιρέξ στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και αδειάζουμε μέσα το Fudge μας.
  • 2.Αφήνουμε να κρυώσει για 2-3 ώρες και έπειτα κόβουμε με ένα μαχαίρι που το βουτάμε σε ζεστό νερό κάθε φορά.
  • 3.Απολαύστε το και καλή σας επιτυχία!!!

 

 

https://tinyurl.com/y3jah3zu

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *