Σοκολατάκια γεμιστά, νηστίσιμα, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

700 γρ. ψίχα καρυδιών
500 γρ. βανίλια υποβρύχιο
375 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (3 τεμ.)

 

Εκτέλεση

Ξεχωρίζουμε τα καρύδια. (θέλουμε για κάθε σοκολατακι 2 μισά ολόκληρα) .

Με τη βοήθεια ενός κ.γ. παίρνουμε βανίλια και ενώνουμε τα 2 μισά καρύδια.

Λιώνουμε τη κουβερτούρα και βουτάμε μεσα σε αυτήν τα γεμιστά καρύδια .

Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και μετά στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.

Είναι έτοιμα για να τα κερώσουμε ! Τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Τη συνταγή την έχω πάρει από μια χρυσοχέρα φίλη τη Ζωιτσα Αθανασιαδου απο τη Δράμα !!Ζωιτσα σε ευχαριστώ πολύ!!! <3

Καλή επιτυχία !

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.841054172596236/2943850082316624/?type=3&theater


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *