Θρεπτικά σοκολατάκια με 3 υλικά, από τον Δημήτρη Μακρινιώτη και το ionsweets.gr!
Με το υγιεινό ταχίνι!
Συστατικά
- 250 ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 130 γρ. ταχίνι
- 100 γρ. ξηρούς καρπούς
Δείτε το Video: https://youtu.be/_zQ5AYnQ7d0
Μέθοδος
- Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα μαζί με το ταχίνι και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Έπειτα, το κατεβάζουμε από την φωτιά και προαιρετικά προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, ανακατεύοντας με την μαρίζ μέχρι να ενσωματωθούν καλά στο μείγμα.
- Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο πιάτο, στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί και με την βοήθεια ενός κουταλιού, κάνουμε βραχάκια από το μείγμα μας ή μικρά πλακέ σοκολατάκια.
- Τέλος, τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα, μέχρι να παγώσουν. Τα διατηρούμε στο ψυγείο.
https://ionsweets.gr/recipe-items/threptika-sokolatakia-me-2-ylika/
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Nηστίσιμο ρολάκι με αμυγδαλόπαστα, μαρμελάδα φράουλα και κακάο, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionswee...
Τούρτα με μους σοκολάτας, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Καραμελωμένο ποπκόρν με λευκή σοκολάτα, από την Madame Gâteaux και το ionsweets.gr!
Κέικ λεμονιού με ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα χωρίς αβγά και βούτυρο, από την Μάγδα Γοδόση και τ...
Σοκολατάκια με γέμιση λικέρ τύπου Mabel, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Χριστουγεννιάτικος κορμός ,παγωμένος, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση