Τρουφάκια με πραλίνα φουντουκιού, από τον Γιώργο Τσούλη!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Ο Σεφ Γιώργος Τσούλης σας παρουσιάζει τα πιο νόστιμα γλυκά τρουφάκια με πραλίνα φουντουκιού που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!
ΤΕΜΑΧΙΑ 6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ  15λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ  2/5

Υλικά

 200 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ
100 ml καφέ espresso
100 γρ. τυρί μασκαρπόνε
100 γρ. πραλίνα φουντουκιού

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Για το σερβίρισμα:
Κακάο

Εκτέλεση

1.Ρίχνουμε στο πολυκοπτικό τα μπισκότα σαβαγιάρ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
2.Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός της πραλίνας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
3.Παίρνουμε 80 γρ. από το μείγμα και το πατάμε με τα χέρια μας. Βάζουμε στο κέντρο λίγη από την πραλίνα και πλάθουμε σε μπαλάκια.
4.Περνάμε το κάθε μπαλάκι από το κακάο ώστε να καλυφθεί παντού και σερβίρουμε.
Giorgos Tsoulis Tip

#tsoulotip:

 Για να γεμίσουμε πιο εύκολα τα τρουφάκια μπορούμε να βάλουμε την πραλίνα στο ψυγείο ώστε να σφίξει.
https://www.giorgostsoulis.com/syntages/gluka/troyfakia-me-pralina-foyntoykiou
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *