Μους χαλβά σοκολα με cranberries και stevia, από την Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!







Υλικά
250 γρ χαλβας με stevia
250 γρ. φυτικη σαντιγι
80 γρα κακαο κοσκινισμενο
1 σφηνακι κονιακ
1 φλ.τσ. cranberries
Διαδικασία
Βαζουμε στο μουλτι το χαλβα μαζι με το κονιακ και το κακαο και τα χτυπαμε μεχρι να ομογενοποιηθουν.
Χτυπαμε τη φυτικη σαντιγι μεχρι να αφρατεψει και υστερα την ενωνουμε με το μιγμα του χαλβα με απαλες κινησεις.
Ριχνουμε και τα cranberries και συνεχιζουμε το ανακατεμα.
Μοιραζουμε σε μπολακια και βαζουμε στο ψυγειο για δυο ωρες τουλαχιστον
Σερβιρουμε με μερικα cranberries .
καλη επιτυχια <3






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατένια Μους Χαλβά Με Πορτοκάλι από την Ελένη Ψυχούλη και το pirouni.gr!
Νηστίσιμος Χαλβάς τύπου Φαρσάλων, από την Αρτεμησία και το chefoulis.gr!
Κορμός (μωσαϊκό) με χαλβά, από την Εύα Κατραμίδου και το evicita.gr!
Brownies με επικάλυψη χαλβά, από τον Λάμπρο Βακιάρο και το olivemagazine.gr!
Πολύ γρήγορος και νόστιμος χαλβάς σε ένα σκεύος(VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholi...
"Βασιλικός χαλβάς με σιμιγδάλι, ο βασιλιάς της νηστείας", από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodst...
Αφήστε μια απάντηση