Φρουτένια παγωτίνια ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ, από την Sandra May και το dairy-free!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Πολύχρωμα παγωτίνια με διάφορα φρούτα.

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Συνταγή: Sandra May

Υλικά

  • 170 γρ. βατόμουρα, πολτοποιημένα και περασμένα από κόσκινο για να φύγουν οι σπόροι
  • 1/2 ανανάς ψιλοκομμένος
  • 3 μάνγκο ξεφλουδισμένα και κομμένα
  • 6 ακτινίδια ξεφλουδισμένα και κομμένα
  • 4 κουτ. σούπας μέλι

 

Οδηγίες παρασκευής

  1. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ ή multi κάθε φρούτο ξεχωριστά.
  2. Προσθέτουμε 1 κουταλιά μέλι σε κάθε πολτό.
  3. Στις θήκες για παγωτίνια ρίχνουμε από 1 κουτ. σούπας από κάθε πολτό.
  4. Ξεκινάμε με ακτινίδιο, στη συνέχεια ανανά, στη συνέχεια μάνγκο, και τελειώνουμε με βατόμουρα.
  5. Παγώνουμε 4-24 ώρες.

http://www.dairy-free.eu/fruits-pops/


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *