Οδηγίες
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
- Ενσωματώνουμε το κρύο ζαχαρούχο (από το ψυγείο).Μπορούμε να αρωματίσουμε με βανίλιες
- Για μεγαλύτερη ευκολία βάζουμε το μείγμα σε ένα κορνέ και γεμίζουμε θήκες για παγωτό ή πλαστικά ποτηράκια.
- Μπορούμε αντί για ξυλάκι να βάλουμε πουράκια.
- Τα αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες να παγώσουν.
- Προαιρετικά λιώνουμε σοκολάτα και βουτάμε τα παγωτά μας.
- Αν η σοκολάτα μας είναι παχύρευστη την αραιώνουμε με λίγο σπορέλαιο.
- Στην σοκολάτα μπορούμε να βάλουμε και ξηρούς καρπούς.
Αφήστε μια απάντηση