Οδηγίες

  1. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
  2. Ενσωματώνουμε το κρύο ζαχαρούχο (από το ψυγείο).Μπορούμε να αρωματίσουμε με βανίλιες
  3. Για μεγαλύτερη ευκολία βάζουμε το μείγμα σε ένα κορνέ και γεμίζουμε θήκες για παγωτό ή πλαστικά ποτηράκια.
  4. Μπορούμε αντί για ξυλάκι να βάλουμε πουράκια.
  5. Τα αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες να παγώσουν.
  6. Προαιρετικά λιώνουμε σοκολάτα και βουτάμε τα παγωτά μας.
  7. Αν η σοκολάτα μας είναι παχύρευστη την αραιώνουμε με λίγο σπορέλαιο.
  8. Στην σοκολάτα μπορούμε να βάλουμε και ξηρούς καρπούς.