Πανεύκολο γλύκισμα ινδοκάρυδου με 5 υλικά έτοιμο για ψήσιμο σε 5 λεπτά , από το sintayes.gr!







Χρόνος: 5 λ + 30 λ ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη για αρχάριους
Σας αρέσει η καρύδα; Θέλετε ένα φανταστικό γλύκισμα ινδοκάρυδου, με 5 μόνο υλικά, έτοιμο σε 5 λ για το φούρνο και σε 30 λ έτοιμο να το απολαύσετε;;; Τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή (από εδώ) για να ένα γλύκισμα, εξαιρετικά εύκολο στη παρασκευή του, για αρχάριους, που δεν απαιτείται ούτε μίξερ για να τη παρασκευή του και που θα λατρέψετε μικροί και μεγάλοι.
Δείτε πιο κάτω την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Υλικά συνταγής
- 1 κουτί (397 ml) ζαχαρούχο γάλα
- 3 αυγά
- 1/2 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
- 1/2 φλ. τσαγιού γάλα φρέσκο πλήρες
- 2 φλ. τσαγιού ινδική καρύδα τριμμένη (στα μεγάλα Σ.Μ. όπως Α.Β.)
Εκτέλεση συνταγής
- Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς και βουτυρώνετε ένα ορθογώνιο πυρέξ.
- Σε ένα μπολ, ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα, τα αυγά, το γάλα καρύδας και το φρέσκο γάλα και τα ανακατεύετε καλά με σύρμα να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε τη τριμμένη καρύδα, ανακατεύετε να ενσωματωθεί ισομερώς και ρίχνετε το μείγμα στο πυρέξ.
- Το ψήνετε για περίπου 28-35 λ ή, ανάλογα με το φούρνο σας, μέχρι να πάρει ένα απαλό χρυσο-καστανό χρώμα στην επιφάνειά του.
Δείτε σε video την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κέικ ινδοκάρυδο χωρίς λάδι για την πιο αυστηρή νηστεία, της Αντριάνας, από το workingmoms.gr!
Ραβανί σιροπιαστό με σοκολάτα και ινδοκάρυδο, από το sintayes.gr!
Ινδοκάρυδο σιροπιαστό χωρίς γλουτένη, από την Βίκη Βογιατζή και το vivoglutenfree.com!
Χαλβάς από ινδική καρύδα με μέλι και βανίλια, από τον Στέλιο Παρλιάρο !
Κέικ ινδοκάρυδο με γιαούρτι σιροπιαστό, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Κετογονική διατροφή: Τραγανά αμύγδαλα με ινδοκάρυδο, από την αγαπημένη Mika Kitrina και το ketokitch...
Αφήστε μια απάντηση