Chips μήλου, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!







Αυτά τα τσιπς θα τα λατρέψετε!!
Υλικά
2 μήλα κόκκινα
2 κ. σούπας καστανή ζάχαρη
1 κ.σούπας κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα μήλα μας και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (να προτιμήσετε το μαντολίνο, αλλά προσέξτε μην κόψετε φέτες και τα δάκτυλα σας
).

Αφού αφαιρέσετε τα κουκούτσια τοποθετείτε τις φέτες σε ταψάκι με λαδόκολλα.
Σε ένα μπωλ αναμιγνύετε κανέλα και ζάχαρη και πασπαλίζετε τα μήλα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 90-100 βαθμούς Κελσίου για 2 περίπου ώρες.
Στην μιάμιση ώρα τα γυρίζετε από την άλλη πλευρά.
Τips
Θα μπορούσατε να τα ψήσετε σε μεγαλύτερη θερμοκρασία στους 200 βαθμούς στο μισό χρόνο απλά θα πρέπει να τα ελέγχετε συνεχώς μη σας καούν.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τα τέλεια σπιτικά twix, από την Μαίρη Φρέση και το toftiaxa.gr!
Μηλόπιτα ρολό by "L", από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Pancakes με σοκολάτα για παιδικό πάρτυ, από τον Αλέξη Επιθυμιάδη και το alwayshungry.gr!
Μηλόπιτα, από τον 'Αρη και το Νεανικόν!
Pop Corn με καραμέλα από το cookbox!
Κέικ μέσα σε χωνάκι, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Αφήστε μια απάντηση