Chips μήλου, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!







Αυτά τα τσιπς θα τα λατρέψετε!!
Υλικά
2 μήλα κόκκινα
2 κ. σούπας καστανή ζάχαρη
1 κ.σούπας κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα μήλα μας και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (να προτιμήσετε το μαντολίνο, αλλά προσέξτε μην κόψετε φέτες και τα δάκτυλα σας
).

Αφού αφαιρέσετε τα κουκούτσια τοποθετείτε τις φέτες σε ταψάκι με λαδόκολλα.
Σε ένα μπωλ αναμιγνύετε κανέλα και ζάχαρη και πασπαλίζετε τα μήλα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 90-100 βαθμούς Κελσίου για 2 περίπου ώρες.
Στην μιάμιση ώρα τα γυρίζετε από την άλλη πλευρά.
Τips
Θα μπορούσατε να τα ψήσετε σε μεγαλύτερη θερμοκρασία στους 200 βαθμούς στο μισό χρόνο απλά θα πρέπει να τα ελέγχετε συνεχώς μη σας καούν.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Η πιο εύκολη καραμέλα μήλου (Video), από την Madame Ginger!
Τάρτα με μήλο, χαλβά, σταφίδες, σοκολάτα και ταχίνι, από την Ιωάννα Σταμούλου και το olivemagazine.g...
Φιρίκι γλυκό του κουταλιού, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Χειροποίητη σος μήλου χωρίς ζάχαρη, από την Κωνσταντίνα και το dietonian.gr!
Νηστίσιμο Crumble μήλου, από την αγαπημένη Μαριφάνη Ξανθάκη!
Σπιτικά Marshmallows (σε σχήμα macaron), από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodstates.gr!
Αφήστε μια απάντηση