Chips μήλου, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!







Αυτά τα τσιπς θα τα λατρέψετε!!
Υλικά
2 μήλα κόκκινα
2 κ. σούπας καστανή ζάχαρη
1 κ.σούπας κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα μήλα μας και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (να προτιμήσετε το μαντολίνο, αλλά προσέξτε μην κόψετε φέτες και τα δάκτυλα σας
).

Αφού αφαιρέσετε τα κουκούτσια τοποθετείτε τις φέτες σε ταψάκι με λαδόκολλα.
Σε ένα μπωλ αναμιγνύετε κανέλα και ζάχαρη και πασπαλίζετε τα μήλα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 90-100 βαθμούς Κελσίου για 2 περίπου ώρες.
Στην μιάμιση ώρα τα γυρίζετε από την άλλη πλευρά.
Τips
Θα μπορούσατε να τα ψήσετε σε μεγαλύτερη θερμοκρασία στους 200 βαθμούς στο μισό χρόνο απλά θα πρέπει να τα ελέγχετε συνεχώς μη σας καούν.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
KINDER Γαλακτοφέτες από τις "Γλυκές Τρέλλες" !
Cake pops από την Άννα και το Chefoulis.gr !
Pop corn με Nucrema και κουβερτούρα γάλακτος ION, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Φτιάχνουμε απίθανα cookies μήλου με καραμέλα βουτύρου, από το olivemagazine.gr!
Γλειφιτζούρια από σοκολάτα και κορν φλέικς, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Γλυκό με μήλο και σαβαγιάρ, από το sintayes.gr!
Αφήστε μια απάντηση