Chips μήλου, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!
Αυτά τα τσιπς θα τα λατρέψετε!!
Υλικά
2 μήλα κόκκινα
2 κ. σούπας καστανή ζάχαρη
1 κ.σούπας κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα μήλα μας και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (να προτιμήσετε το μαντολίνο, αλλά προσέξτε μην κόψετε φέτες και τα δάκτυλα σας ).
Αφού αφαιρέσετε τα κουκούτσια τοποθετείτε τις φέτες σε ταψάκι με λαδόκολλα.
Σε ένα μπωλ αναμιγνύετε κανέλα και ζάχαρη και πασπαλίζετε τα μήλα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 90-100 βαθμούς Κελσίου για 2 περίπου ώρες.
Στην μιάμιση ώρα τα γυρίζετε από την άλλη πλευρά.
Τips
Θα μπορούσατε να τα ψήσετε σε μεγαλύτερη θερμοκρασία στους 200 βαθμούς στο μισό χρόνο απλά θα πρέπει να τα ελέγχετε συνεχώς μη σας καούν.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Popsicles με γιαούρτι και φράουλες- Yogurt and Strawberry Popsicles, by Akis and akispetretzikis.com...
Η πιο εύκολη καραμέλα μήλου (Video), από την Madame Ginger!
Γλυκιά Πίτσα Light, από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Βουτυρένιες μπάρες μήλου, από την αγαπημένη μας Μπέττυ και το "Taste of life by Betty"!
Χειροποίητη σος μήλου χωρίς ζάχαρη, από την Κωνσταντίνα και το dietonian.gr!
Γρήγορα μηλοπιτάκια, από τον Γιώργο Τσούλη!
Αφήστε μια απάντηση