Chips μήλου, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!
Αυτά τα τσιπς θα τα λατρέψετε!!
Υλικά
2 μήλα κόκκινα
2 κ. σούπας καστανή ζάχαρη
1 κ.σούπας κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα μήλα μας και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (να προτιμήσετε το μαντολίνο, αλλά προσέξτε μην κόψετε φέτες και τα δάκτυλα σας ).
Αφού αφαιρέσετε τα κουκούτσια τοποθετείτε τις φέτες σε ταψάκι με λαδόκολλα.
Σε ένα μπωλ αναμιγνύετε κανέλα και ζάχαρη και πασπαλίζετε τα μήλα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 90-100 βαθμούς Κελσίου για 2 περίπου ώρες.
Στην μιάμιση ώρα τα γυρίζετε από την άλλη πλευρά.
Τips
Θα μπορούσατε να τα ψήσετε σε μεγαλύτερη θερμοκρασία στους 200 βαθμούς στο μισό χρόνο απλά θα πρέπει να τα ελέγχετε συνεχώς μη σας καούν.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολάτες/παστάκια τύπου Kinder Pingui, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Τα πιο πετυχημένα cake pops, από την Εύα Κατραμίδου και το evicita.gr!
Popsicles με γιαούρτι και φράουλες- Yogurt and Strawberry Popsicles, by Akis and akispetretzikis.com...
Παγωτάκια, μπισκοτάκια για όλα τα παιδάκια, από την Αλλατίνη-Χειρονομία αγάπης!
"Χειμωνιάτικο" κέικ με μήλα, αποξηραμένα φρούτα , κανέλα και τρούφα σοκολάτας, από την αγαπημένη μας...
Γρήγορα μηλοπιτάκια, από τον Γιώργο Τσούλη!
Αφήστε μια απάντηση