Μηλόπιτα ρολό by “L”, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αρωματικό, αφράτο και πολύ νόστιμο!

6 μήλα μεγάλα πράσινα καθαρισμένα (1 κιλό καθαρό βάρος) και τριμμένα στην χονδρή μεριά του τρίφτη
150 γρ ζάχαρη
1 κ γλ κανέλα
1/2 φλ.τσ. καρύδια χοντροκομμένα
1/2 φλ.τσ. σταφίδες

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τριμμένα μήλα τα καρύδια τις σταφίδες τη ζάχαρη και τη κανέλα.Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου και βάζουμε το μίγμα με τα μήλα και τα απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της λαδόκολλας.

Παντεσπάνι
3 αυγά
150 γρ. ζάχαρη
150 ml γάλα
1 κάψουλα βανίλια
1 φάκελο μπεϊκιν
1 1/2 φλ.τσ. αλεύρι γ.ο.χ.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν βάζουμε το γάλα βανίλια μπεϊκιν και το αλεύρι αδειάζουμε πάνω από τα μήλα και απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια των μήλων
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αέρα στους 170 β για 20 λεπτά περίπου η μέχρι να πάρει χρώμα βγάζουμε το ταψί από το φούρνο αφήνουμε 5 λεπτά.
Βάζουμε μια λαδόκολλα από πάνω αναποδογυρίζουμε και βγάζουμε την λαδόκολλα που ήταν κάτω στο ταψί και τυλίγουμε ρόλο βγάζουμε και την δεύτερη λαδόκολλα αφήνουμε να κρυώσει και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα.

Καλή επιτυχία!

Μπορεί να είναι εικόνα επιδόρπιο

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *