Μηλολουκουμαδάκια by “L”, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σε λιγότερο από μία ώρα, θα έχετε ένα ολόκληρο πιάτο με ψημένα σπιτικά μοσχοβολιστά και λαχταριστά μηλολουκουμαδάκια!!!

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
1 αυγό
300 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
3 κ.σ. λυωμένο φυτικό βούτυρο
1 μήλο καθαρισμένο και τριμμένο
κανέλα
κρυσταλλική ζάχαρη
1 φόρμα σιλικόνης για λουκουμάδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ ( εκτός απο τη κρυσταλλική ζάχαρη και το βούτυρο)και τα ρίχνουμε σε μια σακούλα για σαντιγύ. Γεμίζουμε τις θήκες της φόρμας μέχρι τη μέση και λίγο παραπάνω. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 περίπου λεπτά.
Βγάζουμε σε μια πιατέλα τα ψημένα λουκουμαδάκια και με τη βοήθεια ενός πινέλου παιρνάμε πάνω τους το βούτυρο.
Σε ενα μπολάκι ρίχνουμε τη κρυσταλλική ζάχαρη και λίγη κανέλα και βουτάμε μέσα τα βουτυρωμένα λουκουμαδάκια μέχρι να γεμίσουν με τη ζάχαρη .

Kαλή επιτυχία!

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666/4152348574800096/
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *