Βάζουμε το χυμό σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε το ξύσμα του πορτοκαλιού, την κανέλα και το γαρύφαλλο. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σιγοβράζουμε τα υλικά για 5-10 λεπτά μέχρι να αναμιχθούν τα αρώματα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη ή το μέλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί.
Σερβίρουμε το ρόφημα με λίγο ξύσμα λεμονιού και ένα ξυλάκι κανέλας αν θέλουμε.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://www.cookbox.gr/peristash/gia-paidia/zestos-xumos-milou-me-arwmatika
Αφήστε μια απάντηση