Μηλοτηγανίτες της “L”, από την Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 Υλικά

200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

2 κ.σ. ζάχαρη καστανή

1 αυγό
300 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
3 κ.σ. λυωμένο φυτικό βούτυρο
1 μήλο καθαρισμένο και πολτοποιημένο στο μπλέντερ
κανέλλα ….ζάχαρη άχνη …
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ.
Βαζουμε ελαιόλαδο να κάψει ……παίρνουμε κουταλιές απο το μίγμα μας και τηγανίζουμε για μερικά λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα οι μηλοτηγανίτες μας. Τις αφήνουμε για μερικά λεπτά σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.

Καλή επιτυχία!

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666.1073741899.664704013564587/1139279782773672/?type=3&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *