Παγάκια από σταφύλι , μια καταπληκτική ιδέα από το Gourmed.gr!

Το φθινόπωρο, τα σταφύλια είναι από τα φρούτα που τα βρίσκουμε παντού. Δείτε πώς φτιάχνουμε παγάκια από σταφύλια για να αρωματίζουμε τα διάφορα κοκτέιλ μας, και όχι μόνον.
Συστατικά:
1/2 κιλό σταφύλια
Οδηγίες:
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ μισό κιλό σταφύλι και περάστε το από σίτα.
Βράζουμε τον χυμό για 10 λεπτά σε κατσαρολάκι κι αφήνουμε να κρυώσει. Τον ρίχνουμε μέσα σε παγοκύστες και αφήνουμε στην κατάψυξη να γίνει παγάκια. Βάζουμε τα παγάκια μέσα σε δροσερό κρύο τσάι, σε κοκτέιλ, σε λεμονάδα αντί για ζάχαρη κι όπου αλλού θέλουμε να πειραματιστούμε. Μπορούμε ακόμα να παγώσουμε ολόκληρες ρόγες στην κατάψυξη και να τις σερβίρουμε πάνω από παγωτά, σορμπέ και σε πολλά άλλα πιάτα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://www.gourmed.gr/syntages/oles-oi-syntages/pagakia-apo-stafyli
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Τροφική δηλητηρίαση: Τα πέντε μεγάλα λάθη που κάνουν όλοι στην κουζίνα", από τον Μιχάλη Θερμόπουλο ...
"Γιατί δε φούσκωσε το κέικ;", από τo icookgreek.com!
Κέικ με σταφύλια, από την Μαριλού Μαντά και το Thinkdrops!
"5 απίθανοι τρόποι να αξιοποιήσετε τις φλούδες των μήλων", από την Μάρω Σενετάκη και το olivemagazin...
"Τι πρέπει να προσέξω όταν βάζω στην κατάψυξη ένα μαγειρεμένο φαγητό;", από την Αργυρώ μας!
8 μυστικά για τέλεια μελομακάρονα, από την Μάρω Σενετάκη και το olivemagazine.gr!

Αφήστε μια απάντηση