Μπισκότα σφολιάτας με αμύγδαλα, από την Ηλιάννα και τις “Μαγειρικές Διαδρομές”!







Πανεύκολα Σφολιατίνια με αμύγδαλα και ζάχαρη!
Συστατικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 ασπράδι αυγού χτυπημένο
- μισή με 1 κούπα αμύγδαλα φιλέ
- ζάχαρη
Οδηγίες
- Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα που έχουμε βάλει στο ταψί του φούρνου και αλείφουμε με το ασπράδι του αυγού.
- Ραντίζουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας αμύγδαλο.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε με ένα κουτάλι αρκετή ζάχαρη.
- Κόβουμε με τον κόφτη πίτσας ή μαχαίρι τη σφολιάτας οριζόντια και κάθετα σε κομμάτια μικρά ή μεγάλα ανάλογα πώς τα θέλουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 β. μέχρι να ροδίσουν περίπου 10 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε όταν κρυώσουν τα μπισκοτάκια μας να τα ραντίσουμε με αραιωμένη μερέντα.
Επίσης μπορούμε να ενώσουμε 2 μπισκοτάκια βάζοντας ανάμεσα μερέντα.
http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/mpiskota-sfoliatas-me-amygdala.html






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ρολάκια Σφολιάτας με Πραλίνα και Μασκαρπόνε, από τον Αλέξη Επιθυμιάδη και το alwayshungry.gr!
Μπισκότα με πορτοκάλι και σοκολάτα, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one with all the tastes"!
Εύκολα μπισκότα -χωρίς ψήσιμο- με nutella και φουντούκι, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "The one wi...
Σπιτικά μπισκότα τύπου digestive, από την Εύα Κατραμίδου και το evicita.gr!
Μπισκοτακια με Nutella, από την Ελευθερία Μπουτζα και το ¨Μαγειρεύοντας με την L" !
Μπισκότα με πετιμέζι σύκου και αλεύρι Ζέας , από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly.gr!