Μπισκότα σφολιάτας με αμύγδαλα, από την Ηλιάννα και τις “Μαγειρικές Διαδρομές”!







Πανεύκολα Σφολιατίνια με αμύγδαλα και ζάχαρη!
Συστατικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 ασπράδι αυγού χτυπημένο
- μισή με 1 κούπα αμύγδαλα φιλέ
- ζάχαρη
Οδηγίες
- Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα που έχουμε βάλει στο ταψί του φούρνου και αλείφουμε με το ασπράδι του αυγού.
- Ραντίζουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας αμύγδαλο.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε με ένα κουτάλι αρκετή ζάχαρη.
- Κόβουμε με τον κόφτη πίτσας ή μαχαίρι τη σφολιάτας οριζόντια και κάθετα σε κομμάτια μικρά ή μεγάλα ανάλογα πώς τα θέλουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 β. μέχρι να ροδίσουν περίπου 10 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε όταν κρυώσουν τα μπισκοτάκια μας να τα ραντίσουμε με αραιωμένη μερέντα.
Επίσης μπορούμε να ενώσουμε 2 μπισκοτάκια βάζοντας ανάμεσα μερέντα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/mpiskota-sfoliatas-me-amygdala.html











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Γλυκό ψυγείου με πτι μπερ, σοκολάτα, μπανάνα και καραμέλα, από το icookgreek.com!
Μπισκότα βουτύρου με τρία υλικά, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr!
Υγιεινά πολυμπισκότα με δημητριακά και σταφίδες, απο την Αργυρώ μας και το Argiro.gr!
Βουτυράτα μπισκότα “Μένουμε σπίτι!”, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Γρήγορα cinnamon rolls, από τον Γιώργο Τσούλη!
Κορνέ με σπιτικό φύλλο και γέμιση cheesecake (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmo...