Οδηγίες
- Βάζουμε το νερό μαζί με την ζάχαρη (500 γρ) να βράσουν για 5 λεπτά, από την στιγμή που θα αρχίσουν να κοχλάζουν.
- Χτυπάμε το αυγό μαζί με την ζάχαρη (2 κουταλιές) να αφρατέψει.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σπορέλαιο, το μπέϊκιν, τις βανίλιες, το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά.
- Με τα χέρια μας ενσωματώνουμε το αλεύρι.
- Παίρνουμε μία μικρή ποσότητα και την βάζουμε σε φόρμα σιλικόνης.
- Πασπαλίζουμε με λίγο σιμιγδάλι και ξεφορμάρουμε σε λαδωμένο ταψί.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν ξανθό χρώμα.
- Όσα είναι καυτά σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι.
- Σερβίρουμε αφού κρυώσουν.
Αφήστε μια απάντηση