Γλυκό ψυγείου με βάφλες από την Bianka και τις “Μαγειρικές Διαδρομές” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Εύκολο, έξυπνο και εντυπωσιακό γλυκό ψυγείου!

Συστατικά
  • 250 γρ. τυρι κρεμα Φιλαδέλφεια η κατι παρόμοιο
  • 200 γρ. κρεμα γαλακτος
  • 500 γρ. μασκαρπόνε
  • 1 Κουπακι κρεμ φρες αν δεν έχουμε δεν βαζουμε η βαζουμε στραγγιστο γιαούρτι
  • 1 μορφατ η ερμολ (φυτικη σαντιγι σε μεταλλικο κουτι)
  • 2 βανιλιες
  • 1 φακελάκι μειγμα σταθεροποίηση για κρεμα σαντιγί
  • 110 γρ. ζαχαρη
  • 24 έτοιμες βάφλες απο το μάρκετ τις φτιάχνετε εσείς : http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/bafles-traganes.html
  • 400 γρ Κομπόστα φρούτα του δάσους η μαρμελαδα
Οδηγίες
  1. Σε μια φόρμα μακροστενη βαζουμε τις 12 βάφλες.
  2. Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος σε σαντιγι με το μειγμα σταθεροποίηση και τις βανιλιες. Σε άλλο σκευος χτυπαμε το ερμολ η το μορφατ να αφρατεψει. Ρίχνουμε και τα αλλα υλικά και συνεχίζουμε να χτυπαμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε και την χτυπημένη σαντιγι και ανακατεύουμε απαλά.
  3. Απλώνουμε την μισή κρεμα, βαζουμε επάνω τις αλλες 12 βάφλες και την υπόλοιπη κρεμα, απλώνουμε ομοιόμορφα.
  4. Ζεσταίνουμε τη μαρμελαδα λιγο , πολυ ελαφρά και την απλώσουμε επάνω στην κρεμα. Βαζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Ζάχαρη βάζετε όση θέλετε εσείς τόση που να σας αρέσει το γλυκό. Εμείς δεν βαζουμε πολυ ζάχαρη !

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/glyko-psygeioy-me-bafles.html

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *