Μωσαϊκό με κακάο, εσπρέσο και λικέρ καφέ, από το icookgreek.com!







Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ Παπαδοπούλου
3 αυγά
170 γρ. βούτυρο
120 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. κακάο
60 γρ. λικέρ Kahlua ή άλλο λικέρ του καφέ
1 φλιτζάνι espresso
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο. Όταν ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε τα αυγά, το λικέρ και τον εσπρέσο. Ανακατεύουμε με σύρμα για να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά μας.
Σπάμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια ορθογώνια (προαιρετικά) φόρμα. Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες σερβίρουμε.
Μια συνταγή από το συνταγότοπο των μπισκότων Παπαδοπούλου, που έχει εμπλουτιστεί με αρκετές νέες ιδέες για κορμούς και γλυκίσματα.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τούρτα μωσαϊκό καλυμμένη με γκανάς σοκολάτας (Video), από το sintayes.gr!
Μωσαϊκό με επικάλυψη σοκολάτας και φράουλες, από το icookgreek.com!
Πανεύκολος κορμός Black Forest, από το sintayes.gr!
Νηστίσιμος Κορμός με χαλβά - Halvah Tahini and Chocolate Squares, by akis and akispetretzikis.com!
Κορμός με μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη και pyure stevia, από την Stevia pyure greece και το natu...
Σοκολατένιο μωσαϊκό ψυγείου με φυστίκια Αιγίνης & χουρμάδες, από την Άννα Χαλικιά και το madameginge...
Αφήστε μια απάντηση