Μωσαϊκό με κακάο, εσπρέσο και λικέρ καφέ, από το icookgreek.com!







Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ Παπαδοπούλου
3 αυγά
170 γρ. βούτυρο
120 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. κακάο
60 γρ. λικέρ Kahlua ή άλλο λικέρ του καφέ
1 φλιτζάνι espresso
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο. Όταν ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε τα αυγά, το λικέρ και τον εσπρέσο. Ανακατεύουμε με σύρμα για να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά μας.
Σπάμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια ορθογώνια (προαιρετικά) φόρμα. Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες σερβίρουμε.
Μια συνταγή από το συνταγότοπο των μπισκότων Παπαδοπούλου, που έχει εμπλουτιστεί με αρκετές νέες ιδέες για κορμούς και γλυκίσματα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Παστάκια σοκολάτας με μπισκότα(VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Μωσαϊκό με αβοκάντο, από τον Γιώργο Τσούλη!
Εύκολο μπισκοτένιο Swiss Roll χωρίς ψήσιμο (Video), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoo...
Κορμός κατσαρόλας με τέλειο σχήμα (VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Νηστίσιμο ρολό σοκολάτας με μακεδονικό ταχίνι με πορτοκάλι και μακεδονικό χαλβά με γεύση βανίλια, απ...
Υπέροχο και δροσερό «Μωσαϊκό» σαλάμι με πραλίνα φουντουκιού Dream Cream, από την Oscar Chocolates!
Αφήστε μια απάντηση