Μωσαϊκό με κακάο, εσπρέσο και λικέρ καφέ, από το icookgreek.com!







Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ Παπαδοπούλου
3 αυγά
170 γρ. βούτυρο
120 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. κακάο
60 γρ. λικέρ Kahlua ή άλλο λικέρ του καφέ
1 φλιτζάνι espresso
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο. Όταν ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε τα αυγά, το λικέρ και τον εσπρέσο. Ανακατεύουμε με σύρμα για να ομογενοποιηθούν καλά τα υλικά μας.
Σπάμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα μας. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια ορθογώνια (προαιρετικά) φόρμα. Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες σερβίρουμε.
Μια συνταγή από το συνταγότοπο των μπισκότων Παπαδοπούλου, που έχει εμπλουτιστεί με αρκετές νέες ιδέες για κορμούς και γλυκίσματα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κορμός σοκολάτας με Πασχαλινά κουλουράκια από το Sidagi.gr!
Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό) με ινδοκάρυδο, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!
Μωσαϊκό με σοκολάτα υγείας αμυγδάλου ΙΟΝ 72% κακάο, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Ένα διαφορετικό μωσαϊκό ψυγείου, από την Βίκυ και το Vegan in Athens!
Σοκολατένιος κορμός, Μωσαϊκό, από την Νανά Σαββατιανού και το cookeatup.com!
Γρήγορο παγωτό μωσαϊκό (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoon-foodaholics.gr!
Αφήστε μια απάντηση