Γρήγορο γλυκάκι που μπορείτε να φτιάξετε και με πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, αχλάδια ή μήλα. Αρκεί να ακολουθήσετε την τεχνική του καραμελώματος σε σιρόπι. Μην ξεχάσετε να διαφοροποιήσετε τους χρόνους καραμελώματος, ανάλογα με το φρούτο.
ΥΛΙΚΑ
- 1½ φύλλο σφολιάτας βουτύρου ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ
- 150 γρ. μπισκότα πολύσπορα ΒΙΟΛΑΝΤΑ
- 100 γρ. βούτυρο LURPAK, μαλακωμένο
- 80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ
- 150 γρ. ζάχαρη ακατέργαστη
- 1 αυγό
- 4 μανταρίνια, βιολογικά ακέρωτα
- Για το σιρόπι
- 300 ml νερό
- 300 γρ. ζάχαρη ακατέργαστη
- Για τη διακόσμηση:
- Μαρμελάδα πορτοκάλι ή βερίκοκο
Αφήστε μια απάντηση