Απολαυστικά σοκολατίνια “μπιτάρ”, από το enallaktikidrasi.com!
Εξαρτήματα
Μπλέντερ, αποχυμωτής
Υλικά
1 φλιτζάνι αμύγδαλα, μουλιασμένα σε νερό για 8 ώρες
2 κ.σ μέλι
1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού
4 κ.γ χαρουπόσκονη ή 2 κ.γ κακάο βιολογικής καλλιέργειας
Το sokolatomania.gr προτείνει χαρουπόσκονη Creta Carob
Λίγο τρίμμα καρύδας
10 σταγόνες άρωμα πικραμύγδαλου
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Τρόπος παρασκευής
Λιώνουμε καλά τα αμύγδαλα στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή για καλύτερη υφή. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σφικτή ζύμη.
Πλάθουμε σε δίσκους, μπαστουνάκια ή κύβους και τα τυλίγουμε στην καρύδα. Διατηρούνται στο ψυγείο για 6 μέρες.
Φλώρα Παπαδοπούλου: “Ωμοφαγική Διατροφή” εκδόσεις διόπτρα
http://enallaktikidrasi.com/2016/09/suntagi-sokolatinia-mpitar/
,
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμα Τρουφάκια με ξερά σύκα και χαρουπάλευρο, από την Βίκυ και το Vegan in Athens!
Χαρούπι-φαρμακευτικές ιδιότητες και συνταγές, από την Ελευθερία Μαντζώρου, καθηγήτρια μάλαξης και φ...
Νηστίσιμες τρούφες σοκολάτας, από τον Στέλιο Παρλιάρο και το olivemagazine.gr!
Νηστίσιμη Σοκολατόπιτα με Σουσάμι & Σύκα | Chocolate Fudge with Sesame & Figs | Raw-Vegan, από την ...
Νηστίσιμα τρουφάκια σοκολάτας με καρύδα, από το ola-nistisima.gr!
Χαρουπο – κέικ, από τον Άρη και το Νεανικόν!
Αφήστε μια απάντηση