Απολαυστικά σοκολατίνια “μπιτάρ”, από το enallaktikidrasi.com!







Εξαρτήματα
Μπλέντερ, αποχυμωτής
Υλικά
1 φλιτζάνι αμύγδαλα, μουλιασμένα σε νερό για 8 ώρες
2 κ.σ μέλι
1 κ.γ ξύσμα πορτοκαλιού
4 κ.γ χαρουπόσκονη ή 2 κ.γ κακάο βιολογικής καλλιέργειας
Το sokolatomania.gr προτείνει χαρουπόσκονη Creta Carob
Λίγο τρίμμα καρύδας
10 σταγόνες άρωμα πικραμύγδαλου
Τρόπος παρασκευής
Λιώνουμε καλά τα αμύγδαλα στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή για καλύτερη υφή. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σφικτή ζύμη.
Πλάθουμε σε δίσκους, μπαστουνάκια ή κύβους και τα τυλίγουμε στην καρύδα. Διατηρούνται στο ψυγείο για 6 μέρες.
Φλώρα Παπαδοπούλου: “Ωμοφαγική Διατροφή” εκδόσεις διόπτρα
http://enallaktikidrasi.com/2016/09/suntagi-sokolatinia-mpitar/
,






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμα τρουφάκια με μανταρίνι από τις Συνταγές της Παρέας!
Νηστίσιμα τρουφάκια καρύδας ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από την Λένια και τις Veggiesisters!
Νηστίσιμα τρουφάκια σοκολάτας με καρύδα, από το ola-nistisima.gr!
Νηστίσιμα σοκολάτο- παγωτό- σαντουιτσάκια από τον Αρη και το "Γλυκοπλαστείο Νεανικόν"!
Μερέντα με χαρούπι, από την Πηνελόπη και toxaroupi.com!
Τρουφάκια Σοκολάτας με 4 Υλικά(VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση