Ζελέ καρπούζι, από την Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 Υλικά

2 συσκευασιες ζελε με γευση κερασι χωρις ζαχαρη
1 συσκευασια ζελε με ανανα χωρις ζαχαρη
1 συσκευασια πανακοτα
600 ml γαλα χαμηλων λιπαρων
2 με 3 σταγονες μπλε χρωμα ζαχαροπλαστικης
100 gr κουβερτουρα σε σταγονες

Εκτέλεση

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Φτιαχνουμε τα ζελε και τη πανακοτα συμφωνα με τις οδηγιες πανω στο κουτι.
Σε ενα μπολ σαλατιερα ξεκιναμε με το κοκκινο ζελε αφου μισοπηξει ριχνουμε τις σταγονες σοκολατας.
Συνεχιζουμε ριχνοντας τη πανακοτα και αφηνουμε να πηξει.
Στο κιτρινο ζελε ριχνουμε τις σταγονες απο το χρωμα ανακατευουμε και ριχνουμε πανω στο παγωμενο μιγμα πανακοτας.
Αφηνουμε στο ψυγειο να πηξει και να παγωσει.
Σερβιρουμε αναποδογυριζοντας το μιγμα σε μια πιατελα.

καλη επιτυχια <3

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.