Οδηγίες
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να βράσουν τα ζαχαρούχο γάλα μαζί με 400 ml γάλα και τους κρόκους.
- Σε κρύο νερό βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης και τα αφήνουμε για 5 λεπτά να μαλακώσουν.
- Όταν είναι έτοιμα τα διαλύουμε στο καυτό μείγμα και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος (400 ml) σε σαντιγί και ενσωματώνουμε την κρέμα με το ζαχαρούχο.
- Αλέθουμε τα digestive και τα δουλεύουμε με 150 ml γάλα ή 150 γρ λιωμένο βούτυρο.
- Τα απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Περιμετρικά τοποθετούμε τα μπισκότα με γέμιση πορτοκάλι και στο κέντρο απλώνουμε την κρέμα.
- Σπάμε την κουβερτούρα, προσθέτουμε την καυτή κρέμα γάλακτος (200 ml) και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί.
- Απλώνουμε την γκανάζ πάνω από το γλυκό και βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Αφήστε μια απάντηση