Κρουασάν -banoffee στο πι και φι, από τον Γιώργο Τσούλη!

Φτιάχνουμε πανεύκολα γεμιστά κρουασάν με μπανάνα και καραμέλα!

 

Υλικά για 4 τεμάχια

•4 κρουασάν βουτύρου, μεγάλα
•400 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα (dulce de leche)
•2 μπανάνες, κομμένες σε ροδέλες
•Σοκολάτα λιωμένη, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

1.Χαράζουμε την επιφάνεια των κρουασάν στη μέση και οριζόντια, ώστε να ανοίξουν και να δημιουργηθούν φωλιές.
2.Κατόπιν, σε ένα μπολ αδειάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, τα κομμάτια μπανάνας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
3.Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα κρουασάν και το γεμίζουμε με το 1/4 από το παραπάνω μείγμα απλώνοντας το κατά μήκος στις φωλιές που δημιουργήσαμε.
4.Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα κρουασάν και σερβίρουμε περιχύνοντας με τη λιωμένη σοκολάτα.

 

 

https://www.facebook.com/giorgostsoulischef/photos/pcb.1200298566990213/1200298480323555/?type=3&theater



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *