Οδηγίες

  1. Ετοιμάζουμε ένα ζελέ με γεύση λεμόνι βάση των οδηγιών που αναγράφονται στην συσκευασία.
  2. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  3. Ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα και το στραγγιστό γιαούρτι.
  4. Ρίχνουμε σιγά σιγά το κρύο ζελέ και ανακατεύουμε.
  5. Αρωματίζουμε το ξύσμα από ένα λεμόνι.
  6. Βουτάμε τα σαβουαγιάρ σε κρύο γάλα και τα στρώνουμε σε φόρμα 28×18 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  7. Απλώνουμε την κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
  8. Χτυπάμε τα ασπράδια με λίγο αλάτι να γίνουν μαρέγκα.
  9. Βάζουμε λίγη λίγη την ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  10. Ενσωματώνουμε την ζελατίνη.
  11. Με την βοήθεια ενός κορνέ τοποθετούμε την μαρέγκα.
  12. Με ένα φλόγιστρο την καίμε να πάρει χρώμα.