Οδηγίες
- Ετοιμάζουμε ένα ζελέ με γεύση λεμόνι βάση των οδηγιών που αναγράφονται στην συσκευασία.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
- Ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα και το στραγγιστό γιαούρτι.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά το κρύο ζελέ και ανακατεύουμε.
- Αρωματίζουμε το ξύσμα από ένα λεμόνι.
- Βουτάμε τα σαβουαγιάρ σε κρύο γάλα και τα στρώνουμε σε φόρμα 28×18 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Απλώνουμε την κρέμα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Χτυπάμε τα ασπράδια με λίγο αλάτι να γίνουν μαρέγκα.
- Βάζουμε λίγη λίγη την ζάχαρη και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε την ζελατίνη.
- Με την βοήθεια ενός κορνέ τοποθετούμε την μαρέγκα.
- Με ένα φλόγιστρο την καίμε να πάρει χρώμα.
Αφήστε μια απάντηση