Οδηγίες

  1. Αλέθουμε τα μπισκότα, ενσωματώνουμε το λιωμένο βούτυρο και στρώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  2. Κόβουμε την σοκολάτα σε μικρά κομμάτια.
  3. Στην ζελατίνη βάζουμε 50 ml κρύο νερό και αφήνουμε να φουσκώσει.
  4. Διαλύουμε την ζελατίνη σε 100 ml ζεστό νερό.
  5. Δουλεύουμε το τυρί κρέμα με την άχνη να μαλακώσει.
  6. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα.
  7. Ρίχνουμε την ζελατίνη σιγά σιγά στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά.
  8. Προσθέτουμε την σοκολάτα και δουλεύουμε με απαλές κινήσεις.
  9. Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
  10. Προαιρετικά πριν το βάλουμε στο ψυγείο λιώνουμε 30 γρ σοκολάτα σε 30 ml ζεστή κρέμα γάλακτος και κάνουμε σχέδια.