Οδηγίες
- Αλέθουμε τα μπισκότα, ενσωματώνουμε το λιωμένο βούτυρο και στρώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Κόβουμε την σοκολάτα σε μικρά κομμάτια.
- Στην ζελατίνη βάζουμε 50 ml κρύο νερό και αφήνουμε να φουσκώσει.
- Διαλύουμε την ζελατίνη σε 100 ml ζεστό νερό.
- Δουλεύουμε το τυρί κρέμα με την άχνη να μαλακώσει.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα.
- Ρίχνουμε την ζελατίνη σιγά σιγά στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε την σοκολάτα και δουλεύουμε με απαλές κινήσεις.
- Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
- Προαιρετικά πριν το βάλουμε στο ψυγείο λιώνουμε 30 γρ σοκολάτα σε 30 ml ζεστή κρέμα γάλακτος και κάνουμε σχέδια.
Αφήστε μια απάντηση