Οδηγίες
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα δουλεύουμε με το λιωμένο βούτυρο και το γάλα.
- Τα απλώνουμε σε φόρμα 30×11 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί και στρώνουμε.
- Λιώνουμε σε μπεν μαρί, ξεχωριστά, τις σοκολάτες.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί (ξεχωριστά ή όλη μαζί και την χωρίζουμε στην μέση).
- Στο ένα μέρος σαντιγί ενσωματώνουμε την σοκολάτα και στο άλλο την σοκολάτα γάλακτος.
- Πάνω από το μπισκότο απλώνουμε την μους σοκολάτας και από πάνω την μους από σοκολάτα γάλακτος.
- Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
- Διακοσμούμε με τρίμμα σοκολάτας.
- Αν πάσχετε από διαβήτη συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για την καταλληλόλητα του γλυκού.
Αφήστε μια απάντηση