Γλυκό ψυγείου σοκολάτας, από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Συστατικά

Οδηγίες
Αλέθουμε τα μπισκότα (εμείς βάλαμε 150 γρ μπισκότα με κρέμα βανίλιας και 150 γρ μπισκότα με κρέμα φράουλας).
Τα αναμειγνύουμε με 80 γρ λιωμένο βούτυρο και τα στρώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και το τυρί κρέμα.
Βάζουμε την πραλίνα φουντουκιού, την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα και δουλεύουμε.
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί.
Απλώνουμε την χλιαρή γκανάζ πάνω από το γλυκό βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
https://foodaholics.gr/recipe/glyko-psygeiou-sokolatas/
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *