Οδηγίες
- Στην ζελατίνη βάζουμε λίγο κρύο νερό και την αφήνουμε για 5 λεπτά να φουσκώσει.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να βράσουν τα ζαχαρούχο γάλα μαζί με 400 ml γάλα και τους κρόκους.
- Όταν είναι έτοιμα τα διαλύουμε την ζελατίνη στο καυτό μείγμα και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να σταθεροποιηθεί.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος (400 ml) σε σαντιγί και ενσωματώνουμε την κρέμα με το ζαχαρούχο.
- Βουτάμε τα μπισκότα σε κρύο γάλα και τα στρώνουμε σε φόρμα 28×18 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Απλώνουμε το 1/3 της κρέμας και σκεπάζουμε με μπισκότα που έχουμε βουτήξει στο γάλα.
- Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με τη τελευταία στρώση να είναι από κρέμα.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος (200 ml) σε μπεν μαρί.
- Απλώνουμε την γκανάζ πάνω από το γλυκό και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Αφήστε μια απάντηση