Cake pops με βασιλόπιτα, κουραμπιέ, και μελομακάρονο, από την Αργυρώ μας!
Τα παιδιά τρελαίνονται με αυτή τη συνταγή, που μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα γλυκά, που περίσσεψαν τα Χριστούγεννα. Εύκολη, γρήγορη, και ξεμυαλιστική, ειδικά για τα παιδιά!
Προετοιμασία: 0:15′
Εύκολη
Μερίδες: 25
Εκτέλεση
Πρέπει να μοιάζει η ζύμη με πλαστελίνη.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα δίσκο, πλάθουμε μπαλίτσες σε μέγεθος καρυδιού, και τις ακουμπάμε στη λαδόκολλα. Σκεπάζουμε με μεμβράνη, και βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά, ή στην κατάψυξη για 15 λεπτά, για να σφίξουν.
Αφού παγώσουν και σφίξουν, τα βουτάμε στην λιωμένη σοκολάτα, και τα αφήνουμε στο δίσκο για να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα. Βουτάμε τα ξυλάκια σε σοκολάτα, και τα μπήγουμε στα γλειφιτζούρια. Τέλος πασπαλίζουμε με σπασμένες καραμέλες!Με την ίδια ζύμη μπορούμε να κάνουμε τρούφες, απλά πλάθουμε πιο μικρά μπαλάκια και τα βουτάμε σε λιωμένη σοκολάτα!
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
https://www.argiro.gr/recipe/cake-pops-basilopita-kourampie-kai-melomakarono/
Αφήστε μια απάντηση