Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε την πραλίνα (στο foodaholics.shop θα βρείτε πλήθος επιλογών) και δουλεύουμε.
  4. Ενσωματώνουμε τις βανίλιες, το μπέικιν, το κακαό και το αλεύρι.
  5. Σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε το φλουρί και απλώνουμε την ζύμη.
  6. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να κάνει κρούστα.
  7. Ελέγχουμε με ένα ξυλάκι αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
  8. Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με το γάλα σε μπεν μαρί.
  9. Θρυμματίζουμε τα φουντούκια, τα ρίχνουμε στην σοκολάτα και ανκατεύουμε.
  10. Σκεπάζουμε το κρύο κέικ με το χλιαρό γλάσο.
  11. Διακοσμούμε και σερβίρουμε.