Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε την πραλίνα (στο foodaholics.shop θα βρείτε πλήθος επιλογών) και δουλεύουμε.
- Ενσωματώνουμε τις βανίλιες, το μπέικιν, το κακαό και το αλεύρι.
- Σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε το φλουρί και απλώνουμε την ζύμη.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να κάνει κρούστα.
- Ελέγχουμε με ένα ξυλάκι αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
- Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με το γάλα σε μπεν μαρί.
- Θρυμματίζουμε τα φουντούκια, τα ρίχνουμε στην σοκολάτα και ανκατεύουμε.
- Σκεπάζουμε το κρύο κέικ με το χλιαρό γλάσο.
- Διακοσμούμε και σερβίρουμε.
Αφήστε μια απάντηση