Χριστουγεννιάτικο trifle με μαρέγκες και μπισκότα OREO από την Αργυρώ!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά συνταγής

Για τις μαρέγκες
3 ασπράδια
1 πρέζα αλάτι
½ φλ. ζάχαρη
½ φλ. άχνη
χρώματα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)

Για το Trifle
1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35%
300 γρ. Philadelphia με γιαούρτι
1 διπλή συσκευασία (2×154 γρ.) OREO
2 ρόδια καθαρισμένα
1 συσκευασία (115 γρ.) mini OREO

Εκτέλεση
Χτυπάμε τ’ ασπράδια στο μίξερ μαζί με το αλάτι σε μεσαία ταχύτητα μέχρι να σχηματίσουν απαλές κορυφές. Βροχηδόν και πάντα χτυπώντας προσθέτουμε την ζάχαρη.
Κοσκινίζουμε την αχνή, διπλώνοντας απαλά την μαρέγκα με σπάτουλα. Προσθέτουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά) και τη βάζουμε σε κορνέ. Στρώνουμε λαδόκολλα σε δυο λαμαρίνες και κόβουμε τις μαρέγκες σε ό,τι σχήμα θέλουμε. Ψήνουμε στους 80-100ο C για 1 ώρα να στεγνώσουν. Όταν ξεκολλάνε από την λαδόκολλα, είναι έτοιμες.
Διατηρούνται πολλές ημέρες σε αεροστεγές δοχείο.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα.
Σε μεγάλο διάφανο μπολ κάνουμε στρώσεις με κρέμα, μπισκότο, μαρέγκες και ξανά κρέμα. μπισκότο, μαρέγκα.
Τέλος προσθέτουμε τα mini oreo και τα ρόδια.

Μπείτε στη σελίδα Oreo Cookieng στο Facebook για να μάθετε περισσότερα Oreo μυστικά, tips και νέα!

Η συνταγή παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Oreo Cookieng .

 

 

http://www.argiro.gr/Recipe/Χριστουγεννιάτικο-trifle-με-μαρέγκες-και-μπισκότα-OREO

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *