Νηστίσιμα πασχαλινά αβγά, από την Nestle Dessert!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Δημιουργήστε τα δικά σας νηστίσιμα πασχαλινά αβγά εύκολα!

20 λεπτά
Εύκολη
8 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
  • 400 γρ. κουβερτούρα Nestle Dessert 65%
  • 1 κ.σ. βρώσιμη κόκκινη σκόνη
  • 20 γρ. φιστίκι Αιγίνης, σπασμένο
  • 20 γρ. ινδοκάρυδο

 

Νηστίσιμα πασχαλινά αβγά

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  2. Παίρνουμε μια ειδική φόρμα σιλικόνης με 8 θήκες αβγών.
  3. Απλώνουμε με ένα πινέλο 2-3 κ.σ. από τη λιωμένη κουβερτούρα σε κάθε θήκη.
  4. Αφήνουμε τη φόρμα στην άκρη να κρυώσει η κουβερτούρα για 10 λεπτά.
  5. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία ακόμα 1 φορά.
  6. Ξεφορμάρουμε τα σοκολατένια αβγά από τις θήκες τους και τα αφήνουμε στην άκρη.
  7. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για ακόμα 4 ολόκληρα αβγά.
  8. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά.
  9. Παίρνουμε τα δύο ημισφαίρια και τα ακουμπάμε στο τηγάνι για 1-2 δευτερόλεπτα.
  10. Αφαιρούμε τα ημισφαίρια από το τηγάνι και τα ακουμπαμε μεταξύ τους ώστε να κολλήσουν και να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο αβγό.
  11. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα αβγά.
  12. Ρίχνουμε πάνω στα αβγά προσεκτικά με ένα κουταλάκι λίγη λιωμένη κουβερτούρα σε γραμμές και πασπαλίζουμε με τη βρώσιμη κόκκινη σκόνη, με το φιστίκι Αιγίνης και το ινδοκάρυδο.

 

https://www.nestlenoiazomai.gr/glikessintages/sintages/nistisima-pashalina-abga?fb

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *