Νηστίσιμα πασχαλινά αβγά, από την Nestle Dessert!
Δημιουργήστε τα δικά σας νηστίσιμα πασχαλινά αβγά εύκολα!
20 λεπτά
Εύκολη
8 ΜΕΡΙΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ. κουβερτούρα Nestle Dessert 65%
- 1 κ.σ. βρώσιμη κόκκινη σκόνη
- 20 γρ. φιστίκι Αιγίνης, σπασμένο
- 20 γρ. ινδοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Παίρνουμε μια ειδική φόρμα σιλικόνης με 8 θήκες αβγών.
- Απλώνουμε με ένα πινέλο 2-3 κ.σ. από τη λιωμένη κουβερτούρα σε κάθε θήκη.
- Αφήνουμε τη φόρμα στην άκρη να κρυώσει η κουβερτούρα για 10 λεπτά.
- Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία ακόμα 1 φορά.
- Ξεφορμάρουμε τα σοκολατένια αβγά από τις θήκες τους και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για ακόμα 4 ολόκληρα αβγά.
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά.
- Παίρνουμε τα δύο ημισφαίρια και τα ακουμπάμε στο τηγάνι για 1-2 δευτερόλεπτα.
- Αφαιρούμε τα ημισφαίρια από το τηγάνι και τα ακουμπαμε μεταξύ τους ώστε να κολλήσουν και να δημιουργηθεί ένα ολόκληρο αβγό.
- Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλα τα αβγά.
- Ρίχνουμε πάνω στα αβγά προσεκτικά με ένα κουταλάκι λίγη λιωμένη κουβερτούρα σε γραμμές και πασπαλίζουμε με τη βρώσιμη κόκκινη σκόνη, με το φιστίκι Αιγίνης και το ινδοκάρυδο.
https://www.nestlenoiazomai.gr/glikessintages/sintages/nistisima-pashalina-abga?fb
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Πασχαλινά κουλουράκια - Easter Cookies, by Akis and akispetretzikis.com!
Κουλούρια Πασχαλινά από την Ντίνα Νικολάου !
Μυστικά για τέλεια Πασχαλινά κουλούρια,από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με...
Κουλουράκια πασχαλινά με μέλι, βανίλια και μαστίχα, από την Ντίνα Νικολάου και το olivemagazine.gr!
Κέτο πασχαλινά κουλουράκια, από την Κωνσταντίνα και το deliciousnutrients.gr!
Πασχαλινά κουλουράκια (βουτύρου, λεμονιού, πορτοκαλιού, μαστίχας, χωρίς αμμωνία), από την Μαριφάνη Ξ...
Αφήστε μια απάντηση