Υλικά Συνταγής
- 500 γραμ. Χωριό βούτυρο αγελάδος πλακάκι
- 500 γραμ. ζάχαρη
- ξύσμα από 3 ακέρωτα πορτοκάλια
- 2 βανίλιες
- 1/4 κ.γλ. μαστίχα κοπανισμένη
- 1 πρέζα αλάτι
- 4 αυγά
- 120 γραμ. χυμό φρέσκο πορτοκάλι
- 1 κ.γλ. κοφτό σόδα μαγειρική
- 1.350 γραμ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 10 γραμ. μπέικιν πάουντερ (1/2 φάκελο)
Για το διάλυμα αυγού
- 2 κρόκους αυγού
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 4 κ.σ. νερό
Αφήστε μια απάντηση