Νηστίσιμος χαλβάς με πραλίνα φουντουκιού, από τον Στέλιο Παρλιάρο!

- 400 γρ. φουντούκια
- 200 γρ. ζάχαρη κοινή κρυσταλλική
Για τον χαλβά
- 250 γρ. από τη σπιτική πραλίνα
- 800 γρ. νερό
- 400 γρ. ζάχαρη κοινή κρυσταλλική
- 500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
- 100 γρ. αραβοσιτέλαιο
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Χαλβάς σοκολατένιος με καρύδα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ, από το "Όλα νηστίσιμα"!
Χαλβάς με λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ, από την Μίκα Παντελάκη και το ionsweets.gr!
Γλειφιτζούρια με χαλβά με ξύσμα λεμόνι – μανταρίνι και ΙΟΝ Patisserie Fondue Σοκολάτας, από τον Μιχά...
Χαλβάς σιμιγδαλένιος, από την αγαπημένη Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo.blogspot.com!
Πανεύκολο παγωτό ferrero rocher με 4 υλικά(Video), από τους Μιχάλη και Χάρη Καρελάνη και το foodahol...
"Βασιλικός χαλβάς με σιμιγδάλι, ο βασιλιάς της νηστείας", από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodst...


Αφήστε μια απάντηση