Νηστίσιμος χαλβάς με πραλίνα φουντουκιού, από τον Στέλιο Παρλιάρο!







- 400 γρ. φουντούκια
- 200 γρ. ζάχαρη κοινή κρυσταλλική
Για τον χαλβά
- 250 γρ. από τη σπιτική πραλίνα
- 800 γρ. νερό
- 400 γρ. ζάχαρη κοινή κρυσταλλική
- 500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
- 100 γρ. αραβοσιτέλαιο











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Αφράτα πιτάκια με πραλίνα, από τον Γιώργο Τσούλη!
Νηστίσιμο γλυκό ψωμί με χαλβά, ταχίνι & κανέλα, από την Κατερίνα και το Ζουμ στη "Κανέλα"!
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σάλτσα λευκής σοκολάτας και λεμόνι, από την NESTLÉ!
Μους χαλβά σοκολα με cranberries και stevia, από την Ελευθερία Μπουτζά και το "Μαγειρεύοντας με την ...
Νηστίσιμος Χαλβάς τύπου Φαρσάλων, από την Αρτεμησία και το chefoulis.gr!
Πανεύκολος χαλβάς πορτοκάλι, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Αφήστε μια απάντηση