Πεντανόστιμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς (Αλάδωτος)-Semolina Halvah, by Dimitris Michailidis!







Πολλοί άνθρωποι στη νηστεία του Πάσχα δεν τρώνε ούτε λάδι γι’ αυτό είπα να σας δείξω την πιο νόστιμη συνταγή για Σιμιγδαλένιο Χαλβά που υπάρχει και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ!
Υλικά (Ingredients)
-1.5 λίτρο νερό (1.5 liter water)
-150 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι
(150 g fresh orange juice)
-370 γρ. ζάχαρη (370 g sugar)
-250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό (250 g coarse semolina)
-1 βανιλίνη (1 vanillin)
-κανέλα (cinnamon)
-αμύγδαλο φιλέ (almond fillet)
Δείτε το Video:
Κάντε Εγγραφή στο Youtube: https://bit.ly/2jxJytO
Ακολουθήστε με στο Facebook: https://bit.ly/2FfUQfq
Ακολουθήστε με στο Instagram: https://bit.ly/2RuM3Nn
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με στέβια και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη από την Deligios!
Χαλβάς με σοκολάτα και ινδοκάρυδο με ΣΤΕΒΙΑ, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύον...
"Συνταγές με χαλβά - Τέσσερα γλυκά να τον απολαύσετε αλλιώς", από το icookgreek.com!
Χαλβάς χωρίς καβούρδισμα (Video), από τον Πέτρο Μαούνατζη!
Χαλβάς με μήλα και σταφίδες, από την mamatsita!
Χαλβάς Φαρσάλων, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Αφήστε μια απάντηση