Υλικά
- 370 γρ. καρύδια
- 150 γρ. ζάχαρη
- 2 ασπράδια μεσαίων αυγών
- 20 γρ. κακάο ΙΟΝ
- βανίλια
- Ξύσμα πορτοκαλιού
- Πραλίνα για την γέμιση
Δείτε το Video : https://youtu.be/Y6G-ZR_I51k
Υλικά
Δείτε το Video : https://youtu.be/Y6G-ZR_I51k
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα καρύδια μας σε ένα μουλτι και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ, μαζί με το κακάο, την βανίλια και το ξύσμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για 10 με 12 λεπτά.
Αφήστε μια απάντηση