Οδηγίες
Βήματα
1 Eνημέρωση :Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται. ΕΤΟΙΜΟ |
Βράζουμε το νερό με το ρύζι για 15′ λεπτά. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γάλα με το κορν φλάουρ μέχρι να λιώσει. Αφού απορροφήσει τα υγρά του το ρύζι είναι έτοιμο, προσθέτουμε την ζάχαρη, τη βανίλια, το γάλα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει περίπου 15′ λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Βουτάμε τα μπισκότα στο γαλα και τα απλώνουμε κάτω στο ταψί . Ρίχνουμε το μισό ρυζόγαλο από πάνω , ξανά στρώνουμε μπισκότα και ξανά ρυζόγαλο ! Τοποθετούμε ψυγειο για 3 ώρες . Σερβιρουμε με γλυκό του κουταλιου βύσσινο . |
Αφήστε μια απάντηση