Νηστίσιμα αμυγδαλωτά ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από τον Γιώργο Τσούλη!

ΤΕΜΑΧΙΑ 26-28
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 10Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. αμύγδαλο, λευκό
150 γρ. ζάχαρη άχνη + extra για το σερβίρισμα
70 ml νερό
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
5 ml ανθόνερο
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
ανά μερίδα/ τεμάχιο
Θερμίδες 152 8%
Λίπος 10.7g 15%
Kορεσμένα 0.8g 4%
Πρωτεΐνες 4.5g 9%
Yδατάνθ. 11.7g 5%
Σάκχαρα 7.9g 9%
Αλάτι 0g 0.00%
Ινες 2.7g 11%
by Danai Petropoulou
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Αδειάζουμε το αμύγδαλο στο πολυκοπτικό και το χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, μέχρι να γίνει σκόνη.
2Έπειτα, ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε ξανά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
3Στη συνέχεια, μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε μέσα το νερό, το ανθόνερο και ανακατεύουμε με τα χέρια μας φορώντας γάντια μιας χρήσης, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
4Κατόπιν, πλάθουμε το παραπάνω μείγμα σε κομμάτια σχήματος της αρεσκείας μας, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Αν θέλουμε, μπορούμε να τα ψήσουμε στους 180°C στον αέρα για περίπου 15 λεπτά.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κλασική τoύρτα Aμυγδάλου (Video), από το sintayes.gr!
Νηστίσιμο μιλφέιγ με κράκερ, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Νηστίσιμο κέικ σοκολάτας με ολόκληρα πορτοκάλια, από την Γωγώ Σαμίου!
Σοκολατάκια με γέμιση μανταρίνι κι αμύγδαλο της Ελευθερίας, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Sweetly!
Choco-tahini spread, από την Λίτσα Ζαρίφη και το dairyfree!
Κρέμα αμυγδάλου, από την Κωνσταντίνα Βουλγαρίδου και το dairy-free!

Αφήστε μια απάντηση