Σαραγλί, από τον Γιώργο Τσούλη!
ΤΕΜΑΧΙΑ 20-22
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10Λ
ΑΝΑΜΟΝΗ 30Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1Ω 40Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5
ΥΛΙΚΑ
14 φύλλα κρούστας,
150 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
150 γρ. φιστίκια, θρυμματισμένα
270 γρ. βούτυρο, λιωμένο
1 κ.γ. κανέλα, τριμμένο
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Για το σιρόπι:
500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
300 ml νερό
50 γρ. μέλι
Χυμό και φλούδες από ένα πορτοκάλι
1 στικ κανέλα
Αφήστε μια απάντηση