Pancakes με 4 υλικά και χαμηλούς υδατάνθρακες, από το glykouli.gr!
Όλοι μας έχουμε λιγουρευτεί αυτά τα υπέροχα pancakes που μας δείχνουν οι celebrity και οι φίλοι μας στο Instagram, όταν πηγαίνουν για brunch σε κάποιο μαγαζί της πόλης. Ε ναι λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνουμε τα δικά μας, απλά και με λίγους υδατάνθρακες!
Διατροφικές πληροφορίες
Άνα άτομο: 117 θερμίδες, 8g λίπος, 8g πρωτεϊνών, 1g συνολικά υδατανθράκων
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Υλικά (για μερίδα με 8 pancakes)
8 αυγά
1 κούπα τυρί ρικότα
0.5 κούπα σκόνη πρωτεϊνης βανίλια
1 κουτ. του γλυκού μπεϊκιν πάουντερ
μια πρέζα αλάτι
λάδι καρύδας για το τηγάνισμα
προαιρετικό: λίγη στέβια, ανάλογα με το πόσο γλυκές τις θέλετε
Προετοιμασία
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι, σε υψηλή θερμοκρασία
Χρησιμοποιήστε το 1/4 του φλιτζανιού για να μετρήσετε το μίγμα για κάθε pancake
Δώστε το δικό σας σχήμα, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια φόρμα για να δώσετε το σχήμα που επιθυμείτε και να το κάνετε πιο διασκεδαστικό
Αφήστε το 2-3 λεπτά να ψηθεί στη πρώτη μεριά, μετά γυρίστε τη και αφήστε τη για ακόμα 1-2 λεπτά. Συνολικά θα βγουν 8 pancakes, που φτάνουν για 2 άτομα.
Απολαύστε άμεσα!
http://glykouli.gr/14694/pancakes-me-4-ylika-kai-chamiloys-ydatanthrakes/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Γλυκαιμικός δείκτης τροφίμων και διαβήτης", από την Κρήνη Κωνσταντίνου, Κλινική Διαιτολόγο -Διατρο...
" Η διατροφή που ρίχνει το ζάχαρο", από τον Κλινικό Διαιτολόγο -Βιολόγο Χάρη Δημοσθενόπουλο, M MedS...
"Διαβητικό πόδι: Οδηγίες για το καλοκαίρι", από τον ‘Αγγελο Κλείτσα , Ειδικό Παθολόγο – Διαβητολόγο ...
"Διαβήτης τύπου 2- Το φρούτο που αντιστρέφει το υψηλό σάκχαρο", από τον Μιχάλη Θερμόπουλο και το iat...
"Τα καλύτερη είδη άσκησης για άτομα με διαβήτη", από τον ‘Αγγελο Κλείτσα , Ειδικό Παθολόγο – Διαβητο...
"Διαβήτης και γρίπη", από τον Δημήτριο Ρηγόπουλο,MD, PhD Στρατιωτικό Ιατρό, Παθολόγο-Διαβητολόγο και...
Αφήστε μια απάντηση