Καμμένο cheesecake, από τον pastry chef Γιώργο Λένα και την isostevia!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Στη #Slimbites προτείνουμε την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή ενός απλού, αλλά ιδιαίτερου γλυκού που όλοι αγαπάμε. Κρεμώδες, μαλακό καμένο cheesecake πάντα με τη χρήση της no1 στέβιας, της #Isostevia! Καλή απόλαυση χωρίς τύψεις!
Υλικά για 1 Μπολ
540 gr τυρί κρέμα
95 gr stevia
150 gr αυγά
18 gr αλεύρι
Μισό γραμμάριο αλάτι
2 gr βανίλια
Εκτέλεση
Σε μίξερ με φτερό, χτυπάμε το τυρί και τη στέβια για 10 λεπτά.
Ανακατεύουμε το αλεύρι με την κρέμα γάλακτος και το ρίχνουμε σιγά σιγά.
Προσθέτουμε τα αυγά με την βανίλια και το αλάτι.
Ρίχνουμε το μίγμα σε μία στρογγυλή φόρμα ή παίρνουμε ένα τσέρκι και μία λαδόκολλα και το ρίχνουμε εκεί μέσα.
Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 220 βαθμούς.
Διατροφικά στοιχεία ανα 100 γρ.
Ενέργεια / 1164 kj / 278 kcal
Λίπη / 25.9 Κορεσμένα / 15.1
Υδατάνθρακες / 3.5
Σάκχαρα / 1.8
Πρωτεϊνες / 7.7
Αλάτι / 0.68
Η σελίδα μας: https://www.slimbites.gr/el/

Instagram: https://www.instagram.com/slim_bites/…

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *