Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά με την στέβια να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το ζεστό νερό και ανακατεύουμε.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και τις βανίλιες.
- Δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
- Την απλώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά.
- Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
- Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και την κρέμα με στέβια.
- Αν δεν έχουμε κρέμα με στέβια μπορούμε να βάλουμε 300 γρ πραλίνα με στέβια και 80 γρ φουντούκια.
- Αν θέλουμε το παντεσπάνι μας να είναι ζουμερό το σιροπιάζουμε με 150 ml γάλα.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα παντεσπάνι και βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
- Προαιρετικά διακοσμούμε με σοκολατάκια.
Αφήστε μια απάντηση