Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την στέβια να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το ζεστό νερό και ανακατεύουμε.
  3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και τις βανίλιες.
  4. Δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
  5. Την απλώνουμε σε φόρμα 28 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  6. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 20 λεπτά.
  7. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
  8. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
  9. Ενσωματώνουμε το γιαούρτι και την κρέμα με στέβια.
  10. Αν δεν έχουμε κρέμα με στέβια μπορούμε να βάλουμε 300 γρ πραλίνα με στέβια και 80 γρ φουντούκια.
  11. Αν θέλουμε το παντεσπάνι μας να είναι ζουμερό το σιροπιάζουμε με 150 ml γάλα.
  12. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τα παντεσπάνι και βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
  13. Προαιρετικά διακοσμούμε με σοκολατάκια.