Cookies ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ με φυστικοβούτυρο από το glutenfreeonline.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

175γρ. ρυζάλευρο http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/voithimata/gluten-free-rice-flour-detail

 

1 κ.σ. baking powderhttp://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/voithimata/gluten-free-organic-baking-powder-detail

125γρ. βούτυρο

175γρ. καστανή ζάχαρη

125γρ. φυστικοβούτυρο

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

1 αυγό

1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη να γίνουν κρέμα και εκεί μέσα προσθέστε το αυγό και το φυστικοβούτυρο, συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέστε το αλάτι, το μπέικιν και το ρυζάλευρο και ανακατέψτε.

Το μείγμα θα μοιάζει με σφιχτός χυλός. Βάλτε κουταλιές σε σχήμα καρυδιού από το μείγμα σε λαδωμένο αντικολλητικό χαρτί με κάποια απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15 – 20 λεπτά.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *