Υλικά
175γρ. ρυζάλευρο http://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/voithimata/gluten-free-rice-flour-detail
1 κ.σ. baking powderhttp://glutenfreeonline.gr/index.php/el/aleuri-xwris-glouteni/voithimata/gluten-free-organic-baking-powder-detail
125γρ. βούτυρο
175γρ. καστανή ζάχαρη
125γρ. φυστικοβούτυρο
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
1 αυγό
1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη να γίνουν κρέμα και εκεί μέσα προσθέστε το αυγό και το φυστικοβούτυρο, συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέστε το αλάτι, το μπέικιν και το ρυζάλευρο και ανακατέψτε.
Το μείγμα θα μοιάζει με σφιχτός χυλός. Βάλτε κουταλιές σε σχήμα καρυδιού από το μείγμα σε λαδωμένο αντικολλητικό χαρτί με κάποια απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15 – 20 λεπτά.
Αφήστε μια απάντηση