Λαχταριστό, σπιτικό ρυζόγαλο ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ και γλουτένη, από την Sukrin και τη LifeTree!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Το αγαπημένο σε όλους μας ρυζόγαλο, μπορεί να απογειωθεί σε γεύση και να ελαφρύνει από θερμίδες χρησιμοποιώντας αντί για ζάχαρη, τι άλλο; Sukrin!

 

Συστατικά συνταγής

• 800ml χυλό από ρύζι γλασέ
• 1 στικ βανίλιας
• 4-6 κουταλιές της σούπας Sukrin ***
• 400ml κρέμα γάλακτος

 

Εκτέλεση

• Μαγειρεύετε το ρύζι όπως υποδεικνύεται στην συσκευασία του μέχρι να χυλώσει.
• Το αφήνετε να κρυώσει.
• Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μαζί με την Sukrin και την βανίλια, ώστε να γίνει μια ελαφριά κρέμα.
• Ανακατεύετε με το χυλωμένο ρύζι και το ρυζόγαλο σας είναι έτοιμο!
• Σερβίρετε πασπαλίζοντας με μπόλικη κανέλα από πάνω!

 

TIP!!
Επιλογή χωρίς γαλακτοκομικά: Μπορείτε να κάνετε το ρυζόγαλο και χωρίς γαλακτοκομικά, πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας αντί για κρέμα γάλακτος, κρέμα καρύδας.

…Καλή σας απόλαυση!

 

*** Η αυθεντική Sukrin Organic της Sukrin, είναι το μοναδικό φυσικό γλυκαντικό που μοιάζει στη ζάχαρη, αλλά είναι ελαφρώς λιγότερο γλυκιά (περίπου 70%)!

•  Είναι 100% βιολογική
•  Έχει 0 θερμίδες
•  Έχει 0gr καθαρούς υδατάνθρακες
•  Δεν επηρεάζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα (GI: 0 – Γλυκαιμικός Δείκτης)

Παραγγελίες στο : Sukrin Organic -400gr

https://www.lifetree.gr/blog/recipes/ryzogalo-choris-zachari-kai-gloyteni/


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *